Κίνα εξάρτηση καμερών CCTV wifi κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με
Free call

Η εξάρτηση καμερών CCTV νέας γενιάς H.265 WiFi ενσωμάτωσε την οθόνη 15,6 ίντσας LCD

August 10, 2018

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Η εξάρτηση καμερών CCTV νέας γενιάς H.265 WiFi ενσωμάτωσε την οθόνη 15,6 ίντσας LCD

 

Οι εξαρτήσεις WIFI NVR υιοθετούν τον αυτόματο μηχανισμό παραγωγής κωδικού πρόσβασης για να εξασφαλίσουν ότι το ελεγχόμενο βίντεο δεν θα κρυφακουστεί εάν ο κωδικός πρόσβασης προεπιλογής χρησιμοποιείται. Είναι πολύ απλό να λειτουργήσει και κατάλληλο για όλα τα είδη σκηνών. Οι εξαρτήσεις WiFi αγαπιούνται από μια πλειοψηφία των χρηστών.

 

Η επιχείρηση Winbo μας ανέπτυξε μόλις μια νέα εξάρτηση καμερών CCTV WiFi σχεδίου, η οποία ενσωμάτωσε 15 ίντσα LCD screen.and που έχουμε ήδη 12,5 ίντσα, 10 ίντσα και 7 ίντσα ήδη, εξάρτηση 15 ίντσας LCD NVR θα είναι η σημαντικότερη στα επόμενα έτη, δεδομένου ότι θα καλύψει πολλές απαιτήσεις πελατών. (Κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα των τηλεοπτικών εφαρμογών επιτήρησης, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης και των βιομηχανικών κτηρίων, των λιανικών περιβαλλόντων, του γραφείου, του σπιτιού και των σχολείων.)

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

● Ψήφισμα οθόνης υψηλής ανάλυσης LCD μέχρι 1920*1080.

● Οι αληθινές κάμερες 4*1080P HD IP είναι εξαιρετικά ομαλές, η νυχτερινή όραση είναι μέχρι 100ft στο σκοτάδι με το διπλό φακό φίλτρων IR-ΠΕΡΙΚΟΠΏΝ.

● Ασύρματο έτοιμο προς χρήση σύστημα 4 καναλιών NVR. Εύκολος στην οργάνωση και την εγκατάσταση DIY. μόνο ανάγκη να συνδεθούν στη δύναμη να αρχίσει με την τεχνολογία αυτόματος-ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ.

● Μακρινή εξέταση οπουδήποτε οποτεδήποτε. Μπορείτε να δείτε τις κάμερες μακρινά στο smartphone, iPad ή το PC σας οπουδήποτε οποτεδήποτε μόλις το σύστημα είναι οργάνωση.

● Επιφυλακές κινήσεων: Ανακοινώσεις ώθησης αμέσως όταν ανιχνεύεται η κίνηση.

 

 

Πλεονεκτήματα

 

● Ασύρματη σύνδεση, plug and play.

 

Τελειωμένη κωδικοποίηση πρίν στέλνει τα αγαθά. Καμία ανάγκη να συνδεθούν τα καλώδια ή το σύνολο η περίπλοκη διαμόρφωση, να συνδέσουν ακριβώς τη δύναμη από αυτό δεν λειτουργεί. Δεν κερδίζει κανέναν μόνο χρόνο αλλά εργασία και χρήματα.

 

 

● Περαιτέρω απόσταση και σταθερότερος

 

Το υψηλός-ευαίσθητο και επαγγελματικό τσιπ επεξεργασίας ήταν εξοπλισμένο για να επιτύχει την αποδοτική απόδοση μετάδοσης. Υπό τους όρους χωρίς εμπόδιο, μπορεί να φθάσει στη 100 μέτρα μακροχρόνια ασύρματη μετάδοση. 360 βαθμοί χωρίς νεκρή γωνία επισημαίνουν την κάλυψη.

 

● Υψηλής ευκρίνειας ακόμη και υπό τον όρο Backlight

 

Η υποστήριξη BLC και οι υψηλής ευκρίνειας DWDR λειτουργίες 2MP, αυτό μπορούν σαφώς να διατηρήσουν τις λεπτομέρειες της σκοτεινής θέσης, να καταστείλουν την υπερέκθεση, να βελτιώσουν πολύ την ποιότητα εικόνας του περιβάλλοντος backlight, και να αποβάλουν αποτελεσματικά το θόρυβο εικόνας. Η εικόνα θα είναι σαφέστερη και ομαλή.

 

Ευφυής κωδικοποίηση συμπίεσηςH.265/H.265+

 

Το H.265+ είναι μια νέα γενιά της τηλεοπτικής συμπίεσης κωδικοποίησης. Έναντι H.265, σώζει γύρω από 50% της αποθήκευσης και του εύρους ζώνης κάτω από έναν ίδιο καθορισμό. Συγχρόνως, η ποιότητα της εικόνας βελτιώνεται και ο προϋπολογισμός σας σώζεται επίσης.

 

 ● Συναγερμός ανίχνευσης και παρείσφρυσης κινήσεων 

 

Η κάμερα υποστηρίζει τη λειτουργία ανίχνευσης κινήσεων. Όταν η περιοχή ανίχνευσης παρεισφρέεται, οι πληροφορίες συναγερμών θα σταλούν στο κινητό τηλέφωνο εγκαίρως, και η σε πραγματικό χρόνο εικόνα ελέγχου μπορεί να αντιμετωπισθεί τηλεφωνικώς οποτεδήποτε.

 

● Πραγματικός - χρονικός μακρινός έλεγχος από κινητό  

 

Μεταφορτώστε το κινητό λογισμικό " IP ΥΠΈΡ 3,0», τη σε πραγματικό χρόνο πρόβλεψη, την αναπαραγωγή ήχου ιστορίας, τη διαχείριση συσκευών, κ.λπ., τίποτα δεν είναι αδύνατο. Πάρτε κινητό σας, ελέγξτε την οθόνη οργάνων ελέγχου οποτεδήποτε και οπουδήποτε, και αισθανθείτε την εξαιρετική ικανοποίηση από τα προϊόντα.

 

 

 

 

 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας