Κίνα εξάρτηση καμερών CCTV wifi κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με
Free call
Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

Ψηφιακή Co. Winbo Shenzhen, ΕΠΕ.                                                                                     Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας οπουδήποτε.

  • Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.
  • Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.
  • Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.
  • Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: ΚΑΠΝΙΣΤΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΛΟΥΚΆΝΙΚΟ, Securlink, IDCam, DIGISEE Αριθμός Υπαλλήλων: 100~130
Ετήσιες πωλήσεις: 1000-1500 Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

 

 

Η ψηφιακή Co. Winbo Shenzhen, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στη βιομηχανία ασφάλειας. Ιδρυμένο το 2006, είναι θυγατρική ομάδα που λειτουργεί ανεξάρτητα από Winbo, το οποίο κρατά τα ανεξάρτητα εμπορικά σήματα όπως τα εσωτερικά εμπορικά σήματα IDCam, DIGISEE και καναδικό ΚΑΠΝΙΣΤΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΛΟΥΚΆΝΙΚΟ εμπορικών σημάτων, SecurLink.

 

Από την έναρξή της, η επιχείρηση στηρίζεται στην αποδοτική και επιστημονική διαχείριση της ταχείας ανάπτυξης για να γίνει η κύρια βιομηχανία των κατοικημένων και εμπορικών προϊόντων ασφάλειας. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι κάμερες, προϊόντα ενδοσυνεννοήσεων DVR και οικοδόμησης. Όχι μόνο τα προϊόντα του είναι γνωστά για τη σημαντική ποιότητα και την αξιοπιστία του, το ελκυστικό σχέδιο και τις ανταγωνιστικές εκκλήσεις τιμολόγησής του σε πολλά στην εγχώρια αγορά.

 

Προς το παρόν, η αγορά της επιχείρησης είναι στα διάφορα μέρη της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της ηπειρωτικής Κίνας. Το υπερπόντιο γραφείο της Βόρειας Αμερικής μας καθιερώθηκε το 2007 στο Τορόντο, Καναδάς. Με τις σημερινές σφαιρικές θέσεις αγοράς, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, οπουδήποτε στον κόσμο.

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2006, η ψηφιακή Co. Shenzhen Winbo, ΕΠΕ είναι ανεξάρτητη θυγατριίδα επιχείρηση της ομάδας Winbo, η οποία είναι κύριος κατασκευαστής της ηλεκτρονικής, των μερών υπολογιστών και των προϊόντων ασφάλειας. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει τη φαινομενική αύξηση αυτά τα έτη.

 

Έχουμε γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές των κατοικημένων και εμπορικών προϊόντων ασφάλειας όπως τα τηλεοπτικά τηλέφωνα πορτών, τις κάμερες CCTV, τις κάρτες DVR και τα εξαρτήματα. Το ανώτερο σύστημα ανεφοδιασμού μας παρέχει στους πελάτες τις γρήγορες και αποδοτικές υπηρεσίες. Λόγω αφιερωμένης και αποδοτικής του τμήματός μας παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να εξασφαλίσουμε για να προσφέρουμε τους πελάτες υψηλούς - ποιοτικά προϊόντα. Λαμβάνουμε τα εξαιρετικά μέτρα για να επιτύχουμε τη ικανοποίηση πελατών.

 

Το σημαντικό τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης εργάζεται επιμελώς στην τελειοποίηση των διαδικασιών μαζικής παραγωγής, την αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και της απόδοσης, και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και της τεχνολογίας μας. Αυτό το επιμελές τμήμα εργάζεται επίσης στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς των προϊόντων ασφάλειας, η οποία θα εξασφαλίσει την επιχείρησή μας για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή βιομηχανίας.

 

Η εξαγωγή αποτελεί σχεδόν 90 τοις εκατό των συνολικών πωλήσεών μας. Οι κύριες αγορές μας είναι Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, και η Μέση Ανατολή. Έχουμε καθιερώσει το πρώτο oversea γραφείο πωλήσεών μας στο Τορόντο, Καναδάς, προκειμένου να επεκταθούν οι παγκόσμιες αγορές μας βάσει της βορειοαμερικανικής αγοράς.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σας. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας.

Υπηρεσία

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:


1.We έχουν την αναπτυσσόμενη και desinning ομάδα μας, τα οποία εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και innoative προϊόντα μας για τους πελάτες.


2.For οποιοιδήποτε πελάτες που έχουν τη νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των προϊόντων.


3.For κάθε πελάτης που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα.


4.For κάθε πελάτης, θα επιλέξουμε το καλής εφαρμογής υλικό, και επίσης το καινοτόμο υλικό για τα προϊόντα τους.


5.We μπορεί σύμφωνα με το σχέδιο οποιωνδήποτε πελατών να κάνει το δείγμα για τους


6.We είναι manyfacturer, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

 

Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.


σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη 1,24 ωρών


2.2years υπηρεσία μεταπώλησης εξουσιοδότησης προϊόντων

Η ομάδα μας

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

  • Manasses

  • Raul

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας